Schilderen met folie

Voor renovatie en decoratie van uw kunststof kozijnen gebruiken we tegenwoordig ook folie. Deze hoogwaardige en vervormbare 'film' beschermt uitstekend tegen verwering en vervaging. Het is bovendien efficiënt te verwerken en in vele kleuren leverbaar. Zowel in glans, zijdeglans of matte finishes. Zo geven wij uw pand een nieuwe en frisse uitstraling.

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

De folie is geschikt voor de meest uiteenlopende binnen- en buitentoepassingen. Naast kunststof kozijnen en deuren ook ideaal voor bescherming van trappen en muren. Het materiaal hecht goed op kunststoffen, aluminium, gelakt en ongelakt metaal en versterkte gevelpanelen. Ook vormt het soepel naar de contouren van gebogen en onregelmatige oppervlakken. Een duurzame bescherming tegen verwering en UV-straling.

Kostenbesparend en voordelig

De folie is een duurzame oplossing als alternatief voor verf. Het beschermd gebouwdelen langdurig en daardoor is minder onderhoud nodig. Zo bespaart u op onderhoudskosten. En voor het aanbrengen is minder tijd nodig dan voor schilderen. Het blijft ook droog en is onmiddellijk aan te raken. Zo zijn uw bedrijfsactiviteiten slechts kort onderbroken. En daarmee is folie ook ideaal voor ruimten met intensief gebruik.

Vraag naar de vele voordelen van folie

Met folie weer als nieuw