Schilderwerk

Goed schilderwerk is niet alleen een kleur geven aan een woning. Vooral een goede voorbereiding geeft een duurzaam resultaat. Daarom krijgen de probleemplaatsen in het houtwerk onze aandacht. Zo houdt de lak lang zijn beschermende kracht. En krijgt houtrot geen kans.

Oplossen van oorzaak

Naast het repareren van slechte plekken repareren we ook de oorzaak. Waar water blijft staan verbeteren we de hellingshoek. En herstellen we kleine scheuren in hoeken van kozijnen. Of vervangen we een kitnaad. Alleen op die manier kan je spreken van grondig onderhoud.

Betere verf en lak

Wij gebruiken verf van professionele kwaliteit. Zo beschermen we uw woning maximaal tegen de invloed van regen en verontreiniging. En dankzij onze juiste opbouw van het systeem is het resultaat zeer duurzaam. En is het resultaat gladder en blijft kleur beter behouden. Zo gaat de verflaag langer mee.

Voorkomen is beter dan…

Door temperatuurverschillen kunnen kleine scheuren en naden ontstaan. Met een risico op houtrot onder het schilderwerk. Zodra de verf afbladdert is het herstel kostbaarder Daarom inspecteren wij regelmatig schilderwerk zodat we dit voorkomen. Geheel vrijblijvend en als extra service. Daarmee houden we uw kosten in de hand. En blijft uw pand in optimale conditie.

Wilt u meer weten over de conditie van uw pand? Neem dan contact met ons op