Glasherstel

Heeft u een ruit kapot of is het dubbel glas lek? Dan bent u bij ons als schilder- en onderhoudsbedrijf aan het goede adres. Naast het vervangen van de ruit repareren wij ook het beschadigde hout. En herstellen we direct de lak zodat alles er weer als nieuw uit ziet. 

Ook schade aan verflaag

Met het breken van glas ontstaat vaak ook schade aan de verflaag op het kozijn. Met het vervangen van het glas moeten namelijk de glaslatten verwijderd worden. Dat kan niet zonder het schilderwerk te beschadigen. Dan is goed herstel van de laklaag essentieel om de beschermingsfunctie te behouden. In scheuren en naden komt vocht die tot houtrot zal leiden. Wacht daarom niet te lang en laat ook het schilderwerk goed repareren.

Wij regelen het allemaal

Bij het herstellen van glasschade regelen wij het allemaal. Van nieuw glas tot houtreparatie en schilderwerk aan toe. U heeft er geen omkijken naar! En dankzij onze vertrouwde relatie met de leverancier betaald u niet meer dan bij glasherstelbedrijven. En gaat uw schilderwerk weer jaren mee. Zonder risico op houtrot. 

Heeft u een ruit kapot? Wacht dan niet langer en bel ons direct

Bel direct 06-268 58 459